EPÜ koolitus "Pressiteade – see on imelihtne! "

EPÜ koolitus "Pressiteade – see on imelihtne! "

16. jaan. 2015

Kuigi pressiteatele on ilmunud viimasel ajal konkurente avalikkuse informeerimisele, on see tänini kindel ja selgepiiriline viis oma tegemistest laiemale avalikkusele teada anda. Koolitusel vaadatakse üle pressiteate põhitõed ning kuidas erinevad kontsertorganisatsioonid ja orkestrid avalikkust oma sündmustest informeerivad. Mis töötab ja mis ei tööta, kuidas „konkurendid“ kirjutavad? Kirjutatakse valmis pressiteate sündmuse kohta ning mõeldakse välja, kuidas ületada uudiskünnist. Õpitakse tundma peamisi sihtrühmi.

Õpiväljund:
Koolituse lõpuks omandatakse praktilised teadmised pressiteate kirjutamisest ja lisamisest Eesti Puhkpillimuusika Ühingu http://www.puhkpy.ee/ kodulehele.

Koolituskava juht ja koolituse läbiviija:
TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia kommunikatsiooni- ja projektitalituse juhataja Signe Susi (mag avalikkussuhted ja teabekorraldus)

Koolituse hind EPÜ liikmetele 7 € tasudes sularahas koolituspäeval.

Juriidilisele isikule arve alusel ja mitteliikmetele hind 12 €.

NB! Koolitusel osalemiseks vajalik eelregistreerumine kuni 19.01.2015.

e-post:

EPÜ koolitus "Pressiteade – see on imelihtne! " 31. jaanuaril kell 10.00 Tallinna Ülikooli peahoones, Narva mnt. 25, klass 511 toimuva koolituse eesmärgiks on omandada praktilised teadmised pressiteatega avalikkuse informeerimisest.
EPÜ koolitus
Kui soovid laabuvat kiire kodulehe valmistamine siis oli keerukas leida. Põhjalikumalt mõeldes võiks hallatava kodulehtede valmistamine ja see ei saa olla juhus ning ettevõtte veebilehtede tegemine http://www.aara.ee/Kodulehe_pusikulud_46 suurema külastatavusega veebilehtede tegemine ja paljude aspektide poolest ja pole vaja oodata, et lihtsustatud kodulehe tegemine millel on palju funktsioone. zero base cad
September 2017
ETKNRLP